Sac de box in Colentina

Tinand cont de dorintele clientilor, incepand din iulie, am montat 2 saci de box pentru doritorii de cardio sau pentru cei care au practicat sporturi de contact gen box, kick box..etc.
Ce trebuie sa faci inainte de a incepe un antrenament de box?
Un astfel de antrenament nu inseamna doar lovirea sacului ci si o serie de pasi care ar trebui respectati pentru a evita accidentarile sau evenimentele neplacute. Deci, nu uita inainte de a incepe lovirea sacului, sa te incalzesti. Incalzeste toate articulatiile corpului si nu uita de putin stretching intrucat vei face foarte multa miscare si iti vei antrena intregul corp.
Amuzant insa din antrenamentul la sac de box face parte si antrenamentul fara sac de box. Adica, iti exersezi loviturile in gol pentru a-ti deprinde miscarile si pentru a evita accidentarile. Dupa ce ai facut asta, se trece la antrenamentul propriu-zis.
Aveti grija la:
– protectie- luati-va manusi speciale nu boxati cu pumnul gol pentru ca va veti accidenta pumnii
– serii de lovituri- loviturile nu se aplica la intamplare ci ca si in culturism, in serii- lente pentru invatarea tehnicii si rapide pentru arderea caloriilor
– metodele de lovire- corpul trebuie sa fie relaxat si in garda, in acelasi timp
– la inceput este bine sa beneficiati de asistenta pentru ca lovirea sacului de un incepator , poate fi dificila

Nu uitati de hidratare in timpul acestui gen de efort si mai ales ca acum este vara, folositi un supliment cu vitamine si minerale. Mancati corespunzator daca doriti sa slabiti si in combinatie cu un antrenament de box, fitness, veti obtine cu siguranta rezultatele dorite.
Tineti cont ca nimeni nu s-a nascut invatat si a cere sfatul cuiva care stie sa boxeze, nu este o rusine. Sac de box gasiti in zona Andronache, Colentina, Voluntari, Fundeni, la Sky Fitness, sala de fitness, aerobic, jiu jitsu.

Un comentariu

  1. Pingback:Antrenamentul la sac de box – Sala fitness | aerobic in Colentina | Doamna Ghica | Fundeni

Lasă un răspuns