Reguli in sala de fitness

Reguli in sala de fitness

 

Atunci cand mergi la sala o faci cu un anume scop si acela poate fi pentru modelare corporala si ne referim aici la slabit, masa musculara, ingrasat.., relaxare, tratarea unei probleme de sanatate cum ar fi durerile de spate, migrene..etc.

Alta este ideea si anume ca pe langa aspectul fizic la fel de mult conteaza si comportamentul unei persoane, cei 7 ani de acasa, acest lucru fiind valabil nu numai la sala de fitness ci in orice alt loc.

Daca nu este sala ta de acasa, atunci realizeaza ca esti intru-un loc public iar aici trebuie sa respecti anumite reguli de conduita care sunt universal valabile in orice sala plus ca fiecare sa aiba si regulile proprii.

Asadar, daca nu le ai stiut pana acum, ceea ce nu cred, dupa ce vei citi articolul asta, nu vei mai avea scuza:

-ai grija la igiena ta. Nu este normal ca cei din jurul tau sa ti suporte mirosul de transpiratie. Orice sala are dusuri, chiuveta, asa ca iti poti faci un dus inainte sau te speli la subrat, aplici un deodorant si toata lumea este multumita.

Mare atentie la haine si manusi. Palmele noastre transpira iar manusile absorb transpiratia asa ca dupa un timp, incep sa miroasa. Hainele, daca le aruncati in geanta de sala dupa ce ati facut antrenament, stand asa acolo pana la urmatorul , fara sa le aerisiti , vor mirosi cumplit.

-pastreaza curatenia si ordinea. Sunt atatea cosuri de gunoi in sala asa ca nu inteleg si nu voi intelege de ce sunt lasate sticlele , servetelele peste tot prin sala. Stergeti banca pe care ati stat , daca ati lasat transpiratie pe ea sau intinde-ti un prosop.

-strange discurile, ganterele, pe care le ati folosit pentru ca in urma voastra poate veni o fata care nu poate sa se lupte cu ele.

Sunt asa de multe de scris, ca mi ar lua mult timp asa ca ma rezum la cele mai dese.

Sky Fitness Colentina, sala de fitness, aerobic din Colentina, Voluntari.

www.instagram.com/florin.adir

Lasă un răspuns