Mersul la sala si dieta

Banuiesc ca ati mai auzit asta: merg la sala, mananc sanatos acum dar m-am ingrasat. Daca sunteti in situatia asta haideti sa analizam putin cam unde gresiti:

  • cea mai comuna greseala pe care o intalnesc la oamenii din sala este faptul ca mananca orice si in orice cantitate ( vorbim chiar si de mancare sanatoasa) si nu slabesc sau chiar se ingrasa. Pai …pentru a slabi, trebuie sa aveti un deficit caloric adica sa consumi mai putin decat ai nevoie
  • acest mancat sanatos la care se refera unele persoane, poate duce la ingrasare. Va dau exemplu cu o clienta de a mea care atunci cand a venit la mine, manca zilnic salata, branza, carne slaba dar si 200-300 gr de migdale sau nuci, caju, zilnic!!
  • Daca mersul la sala va reduce din activitatile fizice pe care le aveati deja si in plus, mancati ceva mai mult, clar va veti ingrasa! Aveti grija la deficitul caloric!!
  • Alta problema: am eliminat zaharul alb si am introdus zaharul brun sau mierea, produse care se comporta in corp ca si orice alta forma de zahar. Sau, mananc acum mai multe fructe. Fructe= fructoza, o alta forma de zahar. Inlocuiti fructele cu legumele: morcovi, dovleac copt, sfecla coapta si veti observa diferenta.
  • Alte persoane nu beau apa in timpul antrenamentului mergand chiar mai departe, de a nu consuma chiar si 2-3 ore dupa. In plus vin cu haine groase sa transpire mai mult si uite asa apare satisfactia ca dupa un antrenament intens au slabit si 2-3 kg. Extraordinar!! Dar cum a doua zi aveti aceeasi greutate? Pentru ca nu ati ars grasimea ci ati pierdut doar din apa, apa pe care o veti introduce in organism in urmatoarele cateva ore prin hidratare sau alimentatie si uite ca esti la fel.

 

Pentru un plan de antrenament si o dieta adecvata, la Sky Fitness Colentina, antrenorul va poate ajuta sa va obtineti rezultatele dorite. Tot ceea ce aveti nevoie este ambitia si rabdarea!

Lasă un răspuns