Sport la varsta a II a

Aud in jurul meu scuze de genul: am 40 de ani, nu mai merge sa fac fitness, aerobic, nici nu mai poti slabi. Este o aberatie totala!! Fitnessul nu are limita maxima de varsta! Il poti incepe dupa varsta de 16 ani si daca esti sanatos fizic, il poti continua toata viata, pana la adanci batraneti. Dar, este asa usor sa gasesti scuze decat sa faci ceva…

Zilele trecute fiind la un gratar, discutam cu un cuplu, sot si sotie. El, mai face ocazional fitness, ea…de luni, se apuca. El gaseste scuza ca se ingrasa din cauza prietenilor, ea, pentru ca ii place prea mult mancarea si nici nu i-ar sta bine slaba J. Recunoasteti citind aceasta istorisire  pe careva din apropiatii dumneavoastra? Cu siguranta da! M-am dat exemplu pe mine spunandu-le ca este foarte usor, nu e nimic greu sa reduci putin din toate mancarurile nesanatoase , combinate cu alcool insa…atunci cand iti cauti scuze in mod continuu, mergi mai departe si iti vezi de treaba ta. El, ea, trebuie sa- si doreasca sa slabeasca, nu sa-i slabesti tu, ca antrenor personal. Tu poti doar sa-i indrumi pe drumul cel bun, sa ai grija ca ajung la obiectivul propus, in siguranta. Tot insist in aceste ultime articole pe subiectul asta pentru ca oamenii nu inteleg ca atunci cand vin la sala, trebuie sa aiba o motivatie bine determinata si sa aiba rabdare sa ajunga acolo. Eee, fac de o luna, am slabit doar 3-4 kg, e prea mare chinul. Mai bine acasa si oricum, am slabit ceva. Nu mai fi comod! SA te bucuri de viata, cum spun unii, nu cred ca inseamna sa traiesti sa mananci , ci mananci sa traiesti, nu??

Atunci cand ai motivatia necesara si rabdare suficienta sa ti transformi corpul, te astept la Sky Fitness, sala de fitness, aerobic din Colentina, Voluntari. Adir Florin este antrenor personal si nutritionist si te poate ajuta sa-ti atingi obiectivul!

Lasă un răspuns