Dezavantajele dietelor
Dezavantajele dietelor

Dezavantajele dietelor

Oriunde cauti pe internet despre mancare, slabit, sala, gasesti cate o dieta care promite pierderea kilogramelor intr-un timp foarte scurt. Vreau sa va ganditi ca aceste diete nu te informeaza si avertizeaza la efectele lor. Aceste “minunate diete„ pe care le gasesti la tot pasul te pot ajuta sa slabesti din pacate nu intr- un mod sanatos putand sa-ti cauzeze probleme de sanatate. Plus ca poti avea si efectul yo-yo si vei adauga la loc nu doar kilogramele pierdute ci si ceva peste.

Aceste…diete.., au avantaje si dezavantaje.

Avantajele ar fi:

  • Slabesti foarte usor
  • Nu te costa multi bani( vezi dieta cu mere, varza, urzici..etc..ciulini si altele J)
  • Produsele necesare se gasesc in orice magazine
  • Nu se tin pe o perioada indelungata

Dezavantaje:

  • Pot cauza boli grave, alergii..etc
  • Iti provoaca somnolenta
  • Poti avea migrene dese
  • Lipsa concentrarii
  • Unele sunt foarte dificil de tinut

 

 

 

Stii ce face diferenta intre un mod de viata sanatos si unul nesanatos? Ambitia! NU vreau sa jignesc pe nimeni cu acest articol si poate voi reusi sa te ambitionez si pe tine.

Verigile care alcatuiesc sanatatea sunt : alimentatia sanatoasa, odihna si sportul, unite de ambitie.

Ambitia…da, este foarte importanta in viata. Fara ambitie ajungem ca lenesul din Povestea unui om lenes.  Este mult mai lejer sa spui: nu cred ca pot face acel lucru decat sa incerci, sa dai tot ce e mai bun din tine pentru a reusi. Si acum vorbesc strict pe ceea ce ne intereseaza in acest articol: sanatatea. Nu este mult mai lejer sa stai acasa, sa te uiti la tv, sa mananci orice doresti, ca oricum toti murim, nu? Dar atunci cand spui ca-ti place cum arati, chiar e adevarat? Sau te minti singur? Vezi o tipa care arata bines au un tip , si spui: neah, mie nu mi-ar placea sa arat asa. Pe bune? J. Sau vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri?! Asa ca pune-te pe treaba pentru ca si tu poti. Demonstreaza-ti!

Odihna este foarte importanta, camera ar trebui aerisita cel putin 2 ore inainte de somn. Daca va permiteti , cumparati-va o saltea de calitate si veti vedea ca somnul este mai odihnitor.

Daca doriti rezultate cu adevarat, la Sky Fitness, sala de fitness din Colentina, Fundeni, Doamna Ghica, Adir Florin, antrenor si nutritionist, va poate ajuta in a obtine ceea ce va doriti.

Lasă un răspuns