Un alt fel de cardio

Wave Tehnogym- un nou aparat pentru cardio adus la sala noastra de fitness, un aparat pe care nu-l gasesti in orice sala de sport. Este o mare diferenta intre echipamentele pe care le achizitionezi pentru uz personal si cele profesionale iar Wave arata aceasta diferenta. Cardio Wave, arata ca o bicicleta eliptica insa lucreaza diferit. Majoritatea echipamentelor de cardio sunt facute sa lucreze intr-un singur plan insa acest aparat lucreaza in 3 planuri: in loc sa muti picioarele sus si jos, ori din fata in spate, aici le muti dintr-o parte in alta, in lateral. Aceasta miscare obtine 3 planuri de antrenament pentru coapse, gambe, fesieri si oblicii abdominali, ceea ce inseamna ca vei obtine o ardere calorica mai mare si mai multi muschi implicati.

Acest aparat are 15 programe de antrenament insa fiecare masoara aceleasi paramentri: caloriile arse, distranta parcursa si timpul total de lucru. Cu 25 de grade de dificultate, acest aparat se adreseaza tuturor persoanelor indiferent ca sunt incepatori sau avansati. Miscarile laterale protejeaza genunchii, nepunand stres pe ei ca la alte aparate de cardio, de fapt miscarea executata pe el arata ca miscarea de patinaj, schiat, iar ca sa faci pedalele sa se miste chiar trebuie sa lucrezi. :).

Va asteptam la Sky Fitness Romana, sala de fitness, din sector 1 , Unirii,  Victoriei, sa incercati acest aparat si sa ne spuneti parerea dumneavoastra.

Un comentariu

  1. Pingback:Rolul glutaminei – Sala fitness, aerobic in Colentina sector 2

Lasă un răspuns