Ce bei si ce nu bei atunci cand vrei sa slabesti
Ce bei si ce nu bei atunci cand vrei sa slabesti

Ce bei si ce nu bei atunci cand vrei sa slabesti

Ce sa nu bei!!

  1. Bauturile indulcite, ca sunt ele carbogazoase sau nu, nu are importanta. Ele contin un numar mare de calorii, nu contin vitamine, minerale, de fapt deloc substante nutritive si contin in principal zaharuri rafinate si apa. Un consum mediu de 330 ml din aceste bauturi, zilnic, te vor ajuta sa acumulezi in jur de 500 grame, lunar. Mai grav este ca aceste bauturi favorizeaza aparitia diabetului zaharat. Unele din ele duc la scaderea densitatii osoase si cresc riscul aparitiei osteoporozei. Arsurile gastrice reprezinta o alta problema specifica acestui consum de sucuri. Bauturile gen light, nu dau nume, nu contin zahar insa sunt amestecuri de coloranti, indulcitori..
  2. Bauuturile energizante pe care le cunoastem cu totii, trebuie eliminate din dieta pentru ca sunt bombe calorice. Singurul ingredient bun, ca sa zic asa, din aceste bauturi, este cafeina. Pe cat posibil, evitati aceste bauturi.
  3. Bauturile alcoolice dulci ingrasa pentru ca au un continut ridicat de glucide care duc la stimularea unei secretii mari de insulina.

Ce sa bei!

1. Apa, care absolut necesara, avand o multime de efecte pozitive asupra organismului, 1,5- 2 litri fiind obligatoriu zilnic, pentru un stil de viata sanatos. Daca esti la dieta si consumi 1,2 pahare de apa inainte de o masa, vei ajunge mai usor la satietate, in acest mod vei reduce numarul de calorii ingerate.

2. Sucul de legume, spre deosebire de sucul de fructe ce contine de regula un numar mare de calorii si cantitati mari de calorii, este mai slab caloric insa cu nutrienti asemanatori. Fibrele care fac parte din compozitia sucului de legumene ajuta mult la digestie si iti inlatura si senzatia de foame.

3. Ceaiul verde, contine cafeina si poate inlocui cu succes cafeaua indulcita. Datorita fitochimicalelor continute, ne ajuta la scaderea in greutate. Este recomandat sa consumi 2,3 cani din acest ceai, zilnic.

Nimic nu este greu daca exista si vointa! Va sfatuiesc sa combinati mancatul sanatos cu mersul la sala si un somn de calitate iar rezultatele nu vor inceta sa apara. Sky Fitness Colentina este sala de aerobic, fitness, din vecinatatea ta.

2 comentarii

  1. Pingback:Sac de box in Colentina – Sala fitness | aerobic in Colentina | Doamna Ghica | Fundeni

  2. Pingback:Cata apa bem? – Sala fitness | aerobic in Colentina | Doamna Ghica | Fundeni

Lasă un răspuns