Mancatul si mersul la sala
Mancatul si mersul la sala

Mancatul si mersul la sala

Ma lovesc foarte des de o problema in salile de fitness si anume, foarte multe persoane care incep un program la sala, fie ca vor sa puna masa musculara, fie ca vor sa slabeasca, nu schimba nimic in alimentatie sau poate doar schimbari minore iar corpul nu reactioneaza. Imediat, apare sentimentul de …pierdere de timp, insa, nu se gandesc ca nu au schimbat nimic in alimentatia lor. Sala, ar trebui sa-ti rezolve aceste probleme!! Gresit, nu-ti va rezolva aceste probleme daca tu ai aceleasi obiceiuri alimentare. Sau, pentru  ce mai vin la sala daca nu pot avea acelasi mod de viata dinainte?!

Pai, viata bate filmul si ar trebui sa faci cateva compromisuri, exact ca intr-o relatie, pentru a da rezultate.

Ca si antrenor personal, majoritatii clientilor mei trebuie sa le explic de ce trebuie sa-si modifice planul alimentar. Unii, minoritatea, vin deja pregatiti si nu au nevoie decat de putine sfaturi in legatura cu asta insa au nevoie de indrumarea mea pentru a-si executa antrenamentul in siguranta( evitam accidentarile) si pentru a nu se plafona.

Chiar daca mama natura te-a inzestrat cu un fizic de invidiat, iar tu mananci tot ce doresti si nu te ingrasi, atunci cand iti sunt antrenor personal, tot vom face schimbari. Va dau un exemplu in acest sens, cu o noua clienta a salii Sky Fitness, Cristina Pucean, cea mai cunoscuta  dansatoare de belly-dance din Romania. Atunci cand a ales sa ii fiu antrenor personal, a decis sa-si schimbe si planul alimentar, total gresit. Asa cum declara si in interviul acordat televiziunii in sala Sky Fitness, alaturi de Adir Florin, antrenorul ei personal, a renunat la sucurile acidulate si la mancarurile de tip fast food ( gasiti interviul pe pagina de facebook a salii- https://ro-ro.facebook.com/SkyfitnessBucuresti/.

Asadar, daca doresti schimbari si esti determinat, putem incepe transformarea!

Un comentariu

  1. Pingback:Antrenor personal fitness | Sky Fitness sala fitness | aerobic | Colentina | Voluntari| Obor

Lasă un răspuns