Mananca mai putin de sarbatori!
Mananca mai putin de sarbatori!

Mananca mai putin de sarbatori!

 

Includem aici nu numai Craciunul ci si Pastele, Revelionul sau nunta, botez..etc, excesul de alcool si cel alimentar reprezinta un risc pentru fiecare.

Daca faci sport vreau sa te gandesti la tot ce ai realizat pana acum, eforturile pe care le-ai depus sa ajungi in forma pe care o ai,de cate ori te-ai abtinut de la tot felul de bunatati, obiectivele pe care ti le doresti si pune in balanta daca merita sa mananci si sa bei fara limita.

Poti incerca inainte de masa sa iei un supliment care taie pofta de mancare deoarece creierul va primi un semnal si va declansa o stare de satietate inca inainte de a te aseza sa mananci.

Mananca ceva mai greu digerabil si hidrateaza bine cu 1-2 ore inainte de a te aseza la masa. Aceasta gustare duce la aparitia unei stari de satiete care te va ajuta sa mananci mult mai putin atunci cand esti in fata tuturor ”bunatatilor”.

Gusta din fiecare fel putin, incepand cu carnea, carnati, produsele din carne si pe urma salatele.  Mesteca bine, fara graba , savurand ceea ce mancati.

Incearca sa eviti painea, mamaliga sau mananca foarte putin din aceste calorii inutile.

Evita consumul de calorii goale , cele aduse de bauturi cu zahar sau dulciuri.

Bea cat mai putin alcool fiindca si el aduce calorii nefolositoare si iti blocheaza folosirea glucidelor si a lipidelor ca sursa de energie.

Poti folosi un supliment care blocheaza absorbtia carbohidratilor , acesta facand ca mai putine calorii sa ajunga in corp.

Pentru a diminua balonarile si senzatia de de plin exista si suplimente cu enzime.

Ca desert , dupa aceasta masa poti manca ananas, acesta ajutand la digestie.

Pentru mai multe detalii puteti primi sfaturi de la antrenorul salii Sky Fitness, sala de fitness, aerobic din Colentina, Voluntari.

Lasă un răspuns