Despre suplimentele nutritive

Cu ajutorul suplimentelor nutritive rezultatele sunt mai rapide indiferent ca vrei sa slabesti sau sa pui masa musculara. Alimentatia obisnuita nu poate asigura necesarul de nutrienti din alimentatia obisnuita pentru ca alimentele procesate sau produse in mod industrial , nu mai contin acesti nutrienti.

Atunci cand adoptam un regim de slabire , necesarul caloric trebuie scazut asadar chiar si cu o alimentatie naturala este foarte greu sa atingem aceste nevoi ale organismului.

Aceste suplimente nutritive sunt in asa fel concepute incat sa asigure nutrientii esentiali in momentele cheie.

Rezultat putem avea si fara ele insa in timp, datorita unei alimentatii insuficiente , pot aparea carente alimentare.

Mai multe persoane de-a lungul timpului , m – au intrebat daca pot fi periculoase pentru sanatate. Atat pentru slabire cat si pentru masa musculara pot avea efecte negative la persoanele predispuse sau care au avut probleme de sanatate anterioare sau daca nu se respecta dozajele indicate.

Iată şi alte exemple de situaţii pe care ar trebui să le evităm:

• vitamina K poate reduce efectele medicamentelor de diluare a sângelui;
• sunătoarea poate interfera cu mai multe medicamente, adesea cu antidepresive şi pilule contraceptive;
• suplimentele antioxidante, cum ar fi vitaminele C şi E, ar putea reduce eficacitatea unor medicamente folosite în chimioterapie pentru tratarea cancerului

  • vitamina A in cantitate mare poate provoca dureri de cap si leziuni hepatice, si lista este mare

Intotdeauna atunci cand folositi aceste suplimente, folositi si protectoare hepatice gen silimarina, esentiale forte, liv 52.

NU pot duce la impotenta pentru ca asta a fost iarasi o intrebare adresata de multi clienti barbati nici chiar steroizii daca sunt folositi sub indrumarea unui doctor.

Asa cum le spune numele, SUPLIMENTE NUTRITIVE, nu va bazati in totalitate pe folosirea lor si sa neglijati mancarea. Mancarea este pe primul plan si pe urma suplimentele nutritive.

Pentru alcatuirea unui plan alimentar alaturi de suplimente nutritive, puteti apela la antrenorul salii Sky Fitness Colentina, Adir Florin, care este si tehnician nutritionist si concurent activ la concursurile de fitness.

Lasă un răspuns