JIU JITSU BRAZILIAN ÎN SECTORUL 2 DIN BUCUREŞTI!
JIU JITSU BRAZILIAN ÎN SECTORUL 2 DIN BUCUREŞTI!

JIU JITSU BRAZILIAN ÎN SECTORUL 2 DIN BUCUREŞTI!

„Jiu Jitsu brazilian, alegerea potrivită pentru tine şi prietenii tăi!

Cel mai popular stil de arte martiale din Occident îţi oferă schimbarea de care ai nevoie!

Nu implică lovituri, ci doar folosirea inteligentă a greutăţii propriului corp, pârghii şi sincronizarea membrelor. Pentru autoaparare sau doar pentru conditie fizica, jiu jitsu brazilian îţi oferă încredere, dezvoltare individuala, relaxare psihica, un tonus general mai bun.

Doritorii pot de asemenea saparticipe si la competitii sportive.

Antrenamentele sunt oferite de organizatia MatSide Romania în colaborare cu Sky Fitness Colentina.

Echipament necesar pentru debut: short, tricou sau trening de sport.

Pe viitor, kimono de jiu-jitsu din ofertele colaboratorilor nostri.”

 

 

Acest anunţ este semnalul prin care, unul dintre cele mai active brand-uri ale jiu jits-ului brazilian din Romania, MatSide Jiu Jitsu, isi extinde oficial activitatea în sectorul 2 din Bucureşti, într-o locaţie de clasă, cu dotări moderne pentru educaţie fizică şi sport: Sky Fitness Colentina.

Echipa MatSide Sector 2 esteparte a echipei de BJJ şi Grappling, MatSide Romania, condusă de Professor Catalin Vlad, centura neagra de jiu jitsu brazilian sub Professor Bernardo Serrini, liderul şi fondatorul organizatiei internationale MatSide.

Jiu Jitsu Brazilian este un stil facutcelebru de familia Gracie, în competiţiile UFC şi nu numai si este un element fundamental din pregatirea luptatorilor de Mixed Martial Arts, dar care vizeaza si o latura de dezvoltare fizica si spirituala pentru practicanti, de socializare si formare a unui stil de viata, relatii prietenesti si schimb de idei prin sport.

La fel ca sisahul, un sport al mintii, jiu jitsu brazilian cunoaste o dezvoltar eimportanta la nivel global si o crestere accentuata a numarului de sportivi.

Prezentarea proiectului MatSide în sectorul II al Capitalei va debuta pe data de 19.03.2018, la sala amenajată în cadrul Sky Fitness Colentina, iar echipa locală va fi condusă de instructorii Ana Maria Schiopu şi Robert Vasile, centuri albastre de bjj, cu vechime şi realizări în lumea sporturilor de contact.

Programul de antrenamente este prevăzut pentru orele 20.00-21.30 în zilele de luni, marţi  şi vineri, iar doritorii se pot prezenta la adresa din Şoseaua Colentina, nr.261, sector 2, Bucureşti, pentru înscrieri.

În data de 19.03.2018, la ora 20,00, se va proceda la deschiderea oficială a antrenamentelor de jiu jitsu brazilian, iar cei prezenti vor putea participa la seminarul antrenorului Catalin Vlad, o introducere interactiva in conceptele de jiu jitsubrazilian.

Echipa MatSide va invita sa-i vizitati, sa inţelegeti de ce jiu jitsu este un mod de viata si mai ales sa cunoasteti facilităţile oferite de Sky Fitness Colentina şi echipa ce va lucra pentru sectorul II al Capitalei.

2 comentarii

  1. Pingback:Jiu Jitsu Brazilian la Sky Fitness | Sky Fitness sala fitness | aerobic | Colentina | Voluntari| Obor

  2. Pingback:Jiu Jitsu Brazilian la Sky Fitness – Sky Fitness | sala fitness | aerobic | Doamna Ghica| Fundeni

Lasă un răspuns