Sky Fitness Magurele
Sky Fitness Magurele

Sky Fitness Magurele

A doua sala Sky Fitness, prima fiind in Bucuresti, zona Piata Romana, s a deschis in orasul Magurele, Ilfov. Sala are 500 mp si este dedicata doar fitnessului, fiind echipata cu aparatura noua, marca Matrix. Este amplasata chiar in centrul orasului iar ferestrele se deschid spre o padurice asa incat, in momentul in care faci cardio, vei avea un peisaj frumos in fata ta. Vestiarele sunt spatioase, cu suficiente locuri pentru a va depozita hainele. Suficiente dusuri si chiuvete pentru a nu astepta, pierzand timpul , ca altii sa termine. Totul a fost gandit practic in urma a multor ani de experienta in acest domeniu. Aparatura este diversificata, cu numeroase posturi de lucru asa incat sa nu va asteptati randul la aparate iar pentru femei exista o zona speciala cu gantere mai mici, kettlebeluri, steppere, saltele, pentru a va satisface o varietate de antrenamente, pe langa cele clasice. Mai nou sala este dotata cu scari rulante, acelea pe care nu le vedeti in toate salile, perfecte pentru femei sa si modeleze picioarele si posteriorul si mari consumatoare de calorii.

Inainte sau dupa antrenament, in fata receptiei exista o zona de lounge, cu mese si scaune , unde va puteti relaxa consumand un shake proteic sau o cafea. In momentul in care va faceti un abonament nou veti primi o invitatie asa incat , pentru o zi, va puteti aduce pe cineva sa faceti antrenamentul impreuna. Antrenorul salii va poate ajuta cu sfaturi despre antrenamente, alimentatie, suplimente iar daca doriti sa se ocupe special doar de dumneavoastra, puteti face antrenamente personalizate 1 vs 1.

In general daca doriti sfaturi despre ce aveti de facut sau mancat, le veti primi gratuit, doar adresati va receptionerei si ea va va ghida cu cine sa luati legatura din sala.

Terminam cu descrierea generala a salii si va spunem ca va asteptam cu drag la SKY FITNESS MAGURELE sa testati echipamentele cu care este dotata.

Lasă un răspuns