Spinning la Sky Fitness

Spinning-ul a fost inventat la inceputul anilor ‘80 de atletul american si practicantul de arte martiale Johnny Goldberg, cunoscut astazi ca Johnny G. Pe cand se antrena pentru “Race Across America”, el a simtit nevoia de a dezvolta o noua metoda care sa-i permita antrenarea si pe parcursul sezonului rece, astfel a conceput o bicicleta stationara de interior, care sa simuleze cat mai perfect mersul real pe bicicleta. Ulterior in anul 1989 Johnny G a deschis primul studio de Spinning din lume in orasul Santa Monica din Los Angeles. Spinningul este precum o cursa de ciclism, ce se desfasoara in sala de sport, sub indrumarea unui instructor acreditat, unde ritmul este stabilit de instructor in functie de cat de avansati sau incepatori sunt clientii.

Spinning-ul este o activitate aerobica care se poate practica in grup sau singur, cu ajutorul unei biciclete statice, studiata in prealabil de un instructor de sport.

Spinningul se practica in sali de sport in care se gasesc aliniate mai multe biciclete stationare fiind predat de un instructor de specialitate.

Spinning-ul combina tehnica pedalatului cu cea a concentarii care se incruciseaza cu basii muzicali rezultatnd o combinatie perfecta de a lucra muschii corpului si de a te destinde dupa o zi cotidiana.
Pe langa faptul ca antreneaza muschii corpului, acest sport antreneaza si muschii inimii fiind foarte important sa gasesti un ritm propriu si sa nu pedalezi pana cand ti se face rau.

La ce te ajuta spinningul: te ajuta sa slabesti! Este un antrenament care consuma in jur de 500 calorii pe ora. Te ajuta sa elimini toxinele, transpirand destul de mult, asa ca tine langa tine sticla de apa pentru hidratare.Intareste inima prin stimularea muschiului cardiac. Contribuie la cresterea rezistentei membrelor inferioare, a articulatiilor si oaselor. Previne aparitia celulitei deoarece imbunatateste circulatia sangelui prin vase, grasimea nu se mai depune pe muschii gluteali si cei ai coapselor. Elimina stresul, ajuta la relaxare dupa o zi agitata la serviciu.

Asa ca, dupa ce am expus avantajele practicarii spinningului, va asteptam la Sky Fitness Nutrition Center , sala de fitness, aerobic, din sector 2, Colentina, Bucur Obor, Fundeni, Doamna Ghicahttps://www.facebook.com/SkyfitnessBucuresti/videos/306261833132806/

2 comentarii la „Spinning la Sky Fitness

Lasă un răspuns