Zumba la Sky Fitness Nutrition Center

Antrenamentele la sală pot părea pentru mulţi dintre noi o activitate plictisitoare.

Însă, in primul rand trebuie să trecem de acest obstacol psihologic de a face mişcare din dorinţă, şi nu doar din necesitate, asa vom constata că exerciţiile nu ni se vor mai părea un chin.

Mişcarea este o modalitate grozavă de a ne distra, de a ne energiza şi, într-un final, de a scăpa de efectele neplăcute ale sedentarismului şi ale unei alimentaţii nu tocmai sănătoase. Cu ce venim in sprijinul dumneavoastra la sala noastra de aerobic? Cu ZUMBA, iar clasele de zumba vor fi sustinute de Simona Vasile- dans si zumba instructor.

Alternând sesiunile de aerobic pe ritmuri rapide şi lente de muzică latină, antrenamentele vor avea ca rezultat  un corp tonifiat, un număr de calorii considerabil redus şi o senzaţie de înviorare care te va însoţi pe tot parcursul zilei. Cu ce ne ajuta zumba? Pai…sa vedem: in primul rand ne ajuta sa scapam de stresul acumulat in timpul zilei care de fapt este un mare inamic al psihicului nostru. 🙂 Urmeaza si ceea ce ne intereseaza pe noi . referitor la fizicul nostru si anume, arderea eficienta a grasimilor, reducerea tensiunii arteriale, creste densitatea osoasa prevenind aparitia osteoporozei, imbunatateste tonusul muscular. Doritoarele, doritorii, de zumba, sunt asteptati incepand cu data de 17 martie 2017, de la ora 19 la Sky Fitness Nutrition Center . Un sfarsit de saptamana frumos sa aveti!

Lasă un răspuns