Cea mai noua sala de fitness din sector 2 – SKY FITNESS NUTRITION CENTER

    Cauti o sala noua la tine in cartier? Dar, nu numai sa fie noua ci sa fie si curata, calduroasa, sa aiba terasa de baut o cafea, la balcon? Bine ati venit la Sky Fitness Nutrition Center!

  Va vom intampina in curand cu o mare diversitate de servicii pe care nu le veti gasi la salile din cartier. Unul dintre ele este spinningul, foarte cautat, foarte la moda, iar la noi vom incepe clasele cu un lot de 18 biciclete. Ce alt serviciu gratuit pe care nu l veti gasi la salile din jur este nutritia gratuita oferita de un profesionist acreditat de Ministerul Muncii.

    Am zis ca voi dezvalui numele uneia dintre antrenoare si a venit momentul: Dobrescu Carmen, instructor international de aerobic, Kangoo Jumps, personal trainer, absolventa a Facultatii de Sport, cu o diploma in nutritie, sa mai continui? Multe dintre voi o cunoasteti pentru ca a fost prezenta la clasele de aerobic din multe sali iar acum vine si la Sky Fitness sa incalzeasca atmosfera in sala de aerobic.

    Cu o experienta de 12 ani in lumea fitnessului vom avea in randul nostru o profesionista, alaturi de Adir Florin, fost sportiv de performanta, antrenor personal si nutritionist.

Clasele tinute de Carmen sunt incendiare, la orele tinute de ea , strangandu-se zeci de fete, toate cu cuvinte de lauda pentru ea. Cum se spune? Recomandarile clientilor sunt una din cartile de vizita ale antrenorului. Vom introduce la clasele sustinute de Carmen si steel military, un  nou concept de antrenament, foarte solicitant pentru corp si  cu bune rezultate in a slabi, tonifiere, imbunatatirea sistemului cardio-respirator.

    Urmariti si pagina noastra de facebook , de unde va vom tine la curent cu noutatile de la Sky Fitness. Asa ca, incepand cu 8 martie, va asteptam la SKY FITNESS NUTRITION CENTER,  cea  mai noua sala de fitness si aerobic din sector 2, Colentina!

 

Un comentariu la „Cea mai noua sala de fitness din sector 2 – SKY FITNESS NUTRITION CENTER

Lasă un răspuns