Rabdarea si vointa in fitness

” Vreau sa slabesc multeeee kilograme in 2 luni sau daca e posibil si in prima luna”. Normal, toata lumea ar vrea lucrul asta: sa mananci tot ce doresti ani de zile si sa arati bine intr-o luna, doua. Dar nu se poate, din pacate sau fericire pentru corpul nostru.

Frecvent am genul acesta de clienti insa de la inceput le explic ca daca isi doresc sa-si schimbe forma corpului, sa le placa ceea ce vad in oglinda, trebuie sa vina la sala inarmati cu rabdare si vointa, mai ales ca rezultate vor avea daca au rabdare si sunt corecti cu ei insisi.

Scuzele nu ard calorii , nu te tonifiaza nici nu schimba ceea ce vezi in oglinda, dezbracata. Cand vii la sala, vino cu un obiectiv rezonabil, traseaza-ti un obiectiv pe termen lung pentru ca altfel vei fi dezamagita ca nu ai slabit 10 kg intr- o luna( era un exemplu). Am intalnit de- a lungul timpului cliente care doreau sa slabeasca X kilograme, teoretic imposibil de slabit atat, ca sa nu mai zic periculos pentru organism, iar cand le – am spus  ca eu nu lucrez asa cu clientii si nici nu pot slabi pe cineva atat, mi-au dat exemple ca nu stiu ce antrenori le-au spus ca ei pot. Du-te acolo, de ce mai vii la mine?

Un slabit sanatos pentru organism, ca la carte, este intre 2 si 4 kilograme lunar insa nu slabitul este greu, ci rezultatul de obtinut. Clientii cand vin, cred ca in sala se va produce minunea insa este gresit. In sala se produce o parte a succesului restul fiind in timpul liber, cand trebuie sa avem grija ceea ce mancam, cat dormim, cat ne hidratam.

Nu este un secret ca atunci cand ne antrenam, corpul produce endorfine care sunt responsabile de producerea fericirii. Dupa o zi de munca, antrenamentul la sala, te poate deconecta de la cotidianul sufocant. Daca iti este mai usor, ia-ti un partener de antrenament sau apeleaza la un instructor.

Daca detii rabdare si vointa si doresti sa realizezi ceva de calitate, apeleaza la un instructor care te va motiva si atunci cand moralul tau mai da gres. Va asteptam la Sky Fitness , sala de fitness din Colentina.

Lasă un răspuns